Kedves Látogató!

Üdvözöljük Önt a győri Széchenyi István Egyetem Járműfejlesztési Tanszékének honlapján. Tanszékünk 2013-ban került megalapításra az Audi Hungaria Tanszékcsoport részeként, mégpedig kettős céllal: elősegíteni a jövő magasan képzett járműfejlesztési mérnökeinek képzését és oktatását, valamint olyan kutató tevékenység megalapozását a járműtervezés, járműfejlesztés és járműelemzés terén, amely fókuszában az ipari együttműködés, az ipar szolgálata áll. 2015 januárjától a tanszék az ekkor megalapított Audi Hungaria Járműmérnöki Kar egyik tanszékeként működik.

Legfőbb ipari partnerünk, az Audi Hungaria Zrt. hathatós támogatásával a Járműfejlesztési Tanszék a következő kutatási  területeken járul hozzá a magas szintű mérnöki képzéshez és kutatáshoz:

  • a járműipari technológiák folyamatos optimalizálása a legmodernebb szimulációs és optimalizációs eszközök által
  • a járművek energia-hatékonyságának (ún. „energiamenedzsmentjének“) javítása, valamint az ehhez kapcsolódó újszerű stratégiák és lehetőségek megvizsgálása
  • innovatív akusztikai fejlesztések a kényelem és külső zajszint optimalizálására

Honlapunkon minden lényeges információt megtalálhat az oktatás, a hallgatók projekt-alapú képzése, valamint kutatás terén végzett tevékenységünkről. Bízunk benne, hogy a honlap továbbá megfelelő platformot biztosít potenciális jövőben partnereink érdeklődésének felkeltéséhez, valamint együttműködések beindításához is. Kérjük bátran forduljanak hozzánk kérdéseikkel és észrevételeikkel!

Kellemes böngészést kívánva:

 

  

Tantárgyi Információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!